סוגי מנות מקסיקניות - טאקו, בוריטוס, אנצ'ילדאס וטמאלס
המנות המקסיקניות הפופולריות ביותר הן טאקו, בוריטוס, אנצ'ילדות וטמאלס. טאקו מיוצר בדרך כלל עם טורטיית תירס רכה שממולאת בחלבונים לבחירתכם, כמו בשר בקר, עוף, חזיר או דגים. בוריטוס דומים לטאקו אבל עטופים בטורטייה קמח גדולה יותר. אנצ'ילדות מורכבות מטורטיית תירס מגולגלת סביב המילוי לבחירתכם ומעליה רוטב מלוח. ולבסוף, טמאלס הם בצק מאסה ממולאים בחלבונים לבחירתכם ומבושלים בתוך עטיפה של קליפות תירס. לכל מנה יש פרופיל טעמים ייחודי משלה וניתן להכין אותה בדרכים רבות ושונות כדי לענות על העדפות הטעם הספציפיות שלך.
מרכיבים מקסיקניים מסורתיים
מנות מקסיקניות קלאסיות רבות כוללות מגוון מרכיבים ארומטיים ומלאי טעם. כמה מהמרכיבים הנפוצים ביותר שנמצאים במטבח המקסיקני המסורתי כוללים כוסברה טרייה, בצל, עגבניות, שום, ליים ופלפל צ'ילי. אלו הם אבני היסוד של הבישול המקסיקני וחיוניים ליצירת מנות אותנטיות באמת. בנוסף, אתה יכול להוסיף טעם נוסף עם מרכיבים אחרים כמו פלפל ג'לפנו, עגבניות, טורטיות תירס וגבינה. לארוחה עשירה ומלוחה שבטוח תשמח את החך שלך, נסה להכין כמה מנות מקסיקניות קלאסיות עם המרכיבים המסורתיים האלה. מטאקו ואנצ'ילדות ועד צ'ילי רנלוס וטמאלס - יש משהו לכולם ליהנות!